Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis | Altijd GRATIS verzending!

058 581 2045 | |

Welk Formaat Moleskine Notebook?

Moleskine Notebook Formaten

Voor diegene die nog niet bekend is met de ongekend populaire Moleskine Notebooks, kan het soms lastig zijn om het juiste formaat te kiezen. Dus hierbij een overzicht van alle beschikbare notebook formaten van Moleskine met een kleine uitleg zodat je altijd het juiste formaat kiest.

10 Dingen die je kan doen met een notebook

Veel mensen hebben een notebook verslaving, ik heb er in ieder geval wel één.

Een leeg notitieboekje bezit oneindig veel mogelijkheden. Het is een kans om te reflecteren, te creëren en om jezelf te uiten. Wanneer er een leeg notitieboekje voor je ligt is het bijna onmogelijk om de verleiding te weerstaan om een pen te pakken en de lege pagina’s te vullen. Zo schrijf ik zelf altijd met veel plezier een verslag van mijn verre reizen.

Velen zweren bij de Moleskine notebooks – een merk notebooks die worden geproduceerd door het Milanees bedrijf Modo & Modo. Moleskines zijn van hoogwaardige kwaliteit; verkrijgbaar in meerdere handige formaten, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn en ze hebben een handig opberg vakje achterin. Daarnaast hebben de pagina's een mooie textuur, voelen ze fijn aan en bloed de inkt niet door naar de andere kant van de pagina.

5 redenen om goed geld te betalen voor een Moleskine

Moleskine Notebooks

Het is je wellicht al opgevallen dat Moleskines niet de goedkoopste notebooks zijn. Een pocket Moleskine notebook gaat voor ongeveer €12 over de toonbank en de grotere versies gaan zelfs richting de €20. Waarom zou je zoveel betalen voor een boekje met papier, wanneer een spiraalgebonden notitieblok voor minder dan een euro bij de meeste winkels in de schappen ligt?

3 artikel(en)

per pagina